Campen lejebetingelser

1. Lejebevis
Samsø Sommerhusudlejning ApS (herefter nævnt som Samsø Sommerhus) ejer som stilles til rådighed på campingpladsen, men ejes af tredje part og drives af trejdepart. Samsø Sommerhus formidler aftalen indgået mellem lejer og ejer.

Lejekontrakten omfatter enten stationær campingvogn, hytte eller pladsnummeret til egen medbragt campingvogn, autocamper eller telt som beskrevet på hjemmesiden.

På campingpladsen må der ikke være flere overnattende personer end nævnt i lejekontrakten.
Husdyr må kun medbringes hvis det står i lejebeviset og skal holdes i snor på pladsen.

2. Betalingsbetingelser
Reservationen af pladsnummer, hytte eller stationær campingvogn er bindende straks. Samsø Sommerhus sender bekræftelse og lejebevis til lejer.

  • 1.rate på 25 % af lejen samt ekspeditionsgebyr forfalder til betaling senest 14 dage efter booking
  • 2 rate på 75% senest 60 dage før ankomst

Ved bestilling mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse, er hele beløbet samt
ekspeditionsgebyr forfaldent til betaling ved modtagelse af lejebeviset.

Alle priser er ekskl. el, varme, vand. Disse ydelser opkræves særskilt ved afrejse.
Samsø Sommerhus forbeholder sig retten til prisændringer, der udspringer af ændringer i
forbrugerpriserne.

Hvis betalingsbetingelserne ikke bliver overholdt, ses det som en misligholdelse af Kontrakten. Hvilket giver Samsø Sommerhus ret til at ophæve lejeaftalen. Dog fritager dette ikke lejer for forpligtigelsen til at betale lejen, som reguleres efter afbestillingsreglerne (se afsnit 11).

3. Ekspeditionsgebyr
Der tillægges kontrakten et ekspeditionsgebyr på kr. 125,-kr.

4. Ankomst/Afrejse
Hytte og stationære campingvogne står til Deres rådighed fra kl. 15.00 på ankomstdagen og slutter kl. 10.00 på afrejsedagen.

Nøgle afhentes hos Samsø Sommerhusudlejning, Østergade 25, 8305 Samsø.
Efter kl. 14.00 er de velkommen til at spørge om hytte eller campingvogn er klar.

Ankommer I senere end kl. 17.00, bedes I venligst kontakte os på tlf. 29 40 10 73.

På afrejsedagen, Skal nøglen afleveres, sammen med penge for forbrug og evt. slutrengøring på kontoret Østergade 25, 8305 Samsø (husk at bestille, hvis ønsket, slutrengøring senest 4 dage før afrejse).

4.1 Medbragt campingvogn, autocamper eller telt
Pladsnummeret er klar kl. 14.00 på ankomstdagen og slutter kl. 11.00 på afrejsedagen.
Reservationsnummer skal fremvises hos Samsø Sommerhusudlejning, Østergade 25, 8305 Samsø.

I får udleveret et kort over området med en markering til reserveret plads.

Derefter er I velkommen til at køre til Campen Campingplads.
Campen Camping, Vestermarksvej 72, 8305 Samsø.

På afrejsedagen afregnes forbrug på kontoret hos Samsø Sommerhusudlejning, Østergade 25, 8305 Samsø.

5. Insekter
Udlejer påtager sig intet ansvar i forbindelse med evt forekomst af insekter(myrer, ørentvister m.v.) i hytter, campingvogne eller fællesarealer.

6. Fælles faciliteter
Der stilles fælleskøkken, toiletter, badefaciliteter, grille samt badebro tilrådighed. Ved brug efterlad det pænt og ryddeligt. Klubhuset er ikke en del af fællesarealerne, men kan bookes til arrangementer såsom fester, kursus, teambuliding m.m.

7. Ansvar
Udlejer påtager sig intet ansvar for pludseligt opståede skader, men vil drage omsorg for, at skaden bliver udbedres hurtigst muligt.

8. Skade forvoldt af lejer
Lejeren er ansvarlig for det lejede samt fællesarealer, som er stillet tilrådighed og er erstatningspligtig for evt. skader forvoldt af lejer på pladsen, i hytten, campingvognen eller på fællesaerealerne lejeperioden. Skulle der opstå skader skal dette meddeles til Samsø Sommerhus straks.

9. Parkering
På campingpladsen må hver reservation parkerere 1 bil ved anvist p-plads ved hytten, campingvognen eller pladsnummeret. Kommer man i flere biler, henvises der til p-pladsen ved fællesarealet.

10. Rengøring hytter og campingvogne
Lejer er forpligtiget til at renholde lejemålet og skal ved opholdets afslutning efterlade lejemålet ryddeligt og rengjort. Evt. manglende regøring vil blive udført for lejers regning.

Prisen på rengøring står ved den enkelte enhed på hjemmesiden. Er der bestilt rengøring, skal man alligevel selv stille tingene på plads inden man forlader lejemålet på afrejsedagen. Møbler skal stilles tilbage på plads, hvis der er flyttet rundt på dem.

10.1 Plads til egen campingvogn, autocamper eller telt
Uanset om det er en plads til campingvogn, autocamper eller telt skal pladsen være ryddet for evt. affald ved afrejse.

11. Afbestilling
Ved annullering af lejeaftalen indtil 60 dage før ankomstdagen, betales et gebyr på 25% af lejen dog min. 730 kr. Mellem 1-59 dage før feriens påbegyndelse, kan lejemålet ikke annulleres og lejer er forpligtet til at indbetale hele lejemålet til Samsø Sommerhus.

12. Force Majeure
Hvis Samsø Sommerhus forhindres i at stille pladsen, hytten eller campingvognen til rådighed på grund af forhold, der kan betegnes som force majeure eller lignende forhold, der ikke var kendt ved lejeaftalens indgåelse, kan Samsø Sommerhus vælge at aflyse det bestilte ferieophold mod at give lejer et tilgodebevis på det indbetalte lejebeløb.

Tilgodebeviset skal bruges indenfor 12 måneder efter det planlagte ferieophold, og selve force majeure ikke længere eksisterer, og kan kun bruges til betaling af en ny ferie hos Samsø Sommerhus.

13. Persondatapolitik
Læs om det her.

14. Øvrigt
Find mere information under praktisk info på vores hjemmeside, som er relateret til lejeaftalen. Der henvises også til campingspladsens ordensregler.

 

Juni 2023

Samsø Sommerhusudlejning ApS
Østergade 25
8305 Samsø
Tlf. 29 40 10 73

www.samsosommerhusudlejning.dk