Persondatapolitik

Personoplysninger:
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Ved brug af vores website i form af deltagelse tilmelding som bruger, annoncør eller ved køb via websitet, indsamles og behandles en række data, som i større eller mindre omfang kan henføres til dig.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilke sider du kigger på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, da behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med log-in eller ved køb.

Sikkerhed:
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi opbevarer dine personoplysninger for at kunne sikre en smidig genbestilling og adgang til bookinghistorik. Du kan til enhver tid – efter afviklet ophold – bede os om at slette dine personlige oplysninger.

Formål:
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services der efterspørges.

Periode for opbevaring:
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Videregivelse af oplysninger:
Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data, i form af f.eks. vores leverandør af bookingsystemet. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller lande, som kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, som behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver slettet eller rettet. Henvendelse herom kan ske til: info@samsosommerhusudlejning.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Samsø Sommerhusudlejning ApS
Østergade 25
DK-8305 Samsø

Cvr 43789104
Telefon +45 29401073
E-mail: info@samsosommerhusudlejning.dk